اردور بادمجان

مواد لازم

بادمجان 150 گرم

روغن زيتون 100 گرم

سس سفيد 150 گرم

پنير پارميسان 150 گرم

كالباس (ژامبون گوشت تنوری 202) 150 گرم

جعفري ساطوري شده 150 گرم

گوجه فرنگي 150 گرم

طرز تهيه

کمی پنیر رنده شده گرویر یا هلندی به همراه کالباس خرد شده را با سس مخلوط میکنیم و مایه ی بدست آمده را روی کدو یا بادنجان می ریزیم،پنیر پارمسان روی آن می ریزیم سپس چند دقیقه داخل فر قرار می دهیم،بادنجان ها را در دیس چیده و روی آن جعفری خرد شده و حلقه های گوجه فرنگی قرار می دهیم.